Polar bier strand

Drink je Polar bier op de mooiste stranden

Onze eerste kennismaking met Polar bier was op Curaçao. In 2012 zette ik voor het eerst voet op dit fantastische eiland. Iedere dag heerlijk genieten op het strand en in de zon met een koud Polar biertje.

Ik denk dat iedere Polar bier liefhebber zijn biertje graag op het strand drinkt. Lekker in de warme zon, voetjes in het zand en genieten van een koud Polar biertje.

Op Curaçao is het het hele jaar mooi weer en zijn de temperaturen altijd hoog. Dus heb je ook het hele jaar de beste situatie om Polar bier te drinken. Want zeg nou eerlijk: met mooie zonnige temperaturen smaakt Polar bier toch wel het beste?! In dit blog een overzicht van de mooiste stranden op Curaçao, waar je samen met jouw vriend of vriendin, familie en vrienden de coolste Polar biertjes kan drinken.

1. Playa Lagun

Ik begin met dit strand. Zeker een van onze favorieten. Rond tien uur in de ochtend komen grote zeeschildpadden deze inham binnen zwemmen om het slachtafval van de vissers van die ochtend op te eten. Het leuke aan dit strand is dat je gedurende de dag tijdens het snorkelen zomaar een schildpad tegen kan komen. Daarnaast is bij de steile rotswanden aan de zijkant voldoende koraal aanwezig om je de hele dag te vermaken met snorkelen en duiken.  Deze bijzondere baai is echt een juweeltje. Het is mogelijk om via een trap de steile rotswand te beklimmen en in de horeca te eten en Polar bieren te drinken. Kan je ook gelijk van het uitzicht genieten.

Polar bier bij de Grote Knip op Curaçao

2. De Grote Knip

Toch wel een van de bekendste, mooiste en populairste stranden van Curaçao. Dit strand staat zo’n beetje in elke reclame uiting over Curaçao.  Qua schoonheid één van de populairste stranden van het eiland. Fel blauw water, strandbedjes, horeca en een rots waar je vrij veilig naar beneden kunt springen.

 

Vaerssenbaai Curaçao

3. Vaerssenbaai

Dit is een natuurlijk baai, zo’n 15 minuten rijden vanaf Willemstad. Kokomo Beachclub is op het strand gelegen en heeft een mooie menukaart voor lunch en diner en biedt er faciliteiten zoals strandbedjes. Polar bier is hier helaas niet te verkrijgen, dus zorg dat je een koelbox meeneemt.

 

Daaibooi beach Curacao Polar4. Daaibooi Beach

Een goede BBQ met Polar bier is altijd feest. Daaibooi beach is een populair natuurstrand, waar iedereen graag naartoe gaat om te barbecueën. De zonsondergang is prachtig en er is een kleine bar waar je iets te eten en te drinken kunt kopen, strandbedjes kunt huren en naar het toilet kunt gaan.

Playa Porto Mari Curacao Amstel Bright5. Playa Porto Marie

Al vanaf de parkeerplaats is de aanblik van bovenaf al geweldig. Een echt wit strand en helderblauwe zee. Onderwater zijn koraal en vissen volop aanwezig. Hierdoor is het strand ook populair onder de duikers en snorkelaars. Ook is er een duikschool en beach bar aanwezig.

 

Strand bij Santa Barbara Golf en Beach resort

Bij het Santa Barbara Golf en Beach resort is het ook mogelijk om heerlijk te relaxen. Het mooie strand bij het hotel is toegankelijk voor iedereen en heeft voldoende bedjes en parasols om te relaxen. Ideaal om te snorkelen, te zwemmen en te genieten van de omgeving. Het strand ligt ook naast de haven dus heb je ook vaak uitzicht op de mooiste privé jachten. Ook is er een bar waar je heerlijk kan genieten van een lunch, diner met natuurlijk een heerlijk koud Polar biertje.

 

 

Polar bier proost
Polar bier koud
Polar bier flesje
Polar bier doos
Polar bier proost
Polar bier strand

@polarbiernl

OOK OP INSTAGRAM

De waardering van biermomentje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2663 reviews.
Webwinkelkeur shop reviews