Over ons

Polar-bieren.nl is de online shop voor het bestellen van Polar bier. Wij richten ons op service en klanttevredenheid. Wij stoppen niet voordat u tevreden bent en zorgen voor een snelle levering. Want op werkdagen voor 22:0 besteld is morgen al in huis.

Zeven jaar geleden zijn wij voor het eerst in aanraking gekomen met Polar bier. Tijdens onze eerste vakantie naar Aruba en Curaçao was al snel duidelijk dat Polar bier naast Amstel Bright ons drankje zou gaan worden.

De kwaliteit van het verfrissende pilsje met verrassend veel smaak en relatief weinig alcohol (4,5%) gaf ons een echt vakantiegevoel. Heerlijk met je voeten in het zand en een Polar bier in je hand.

Polar bier is anders dan een normaal pils zoals wij in Nederland kennen. Het lage alcoholpercentage in combinatie met de goede smaak maakt het een echte dorstlesser.

Het beperkte aanbod en de toch wel duurdere prijzen heeft ons doen besluiten om zelf met Polar bier aan de slag te gaan. Wij hebben ons speciaal gericht op Polar bier omdat wij ook in onze omgeving merken dat er vrij veel vraag naar is, maar dat het aantal aanbieders beperkt is.

Met onze webshop hopen wij aan de vraag van Polar bier te kunnen voldoen. U kunt bij ons diverse Polar bier producten kopen met de daarbij behorende prijsklassen. Heeft u vragen of een toevoeging voor onze website dan horen wij dat graag.

Polar bier proost
Polar bier koud
Polar bier flesje
Polar bier doos
Polar bier proost
Polar bier strand

@polarbiernl

OOK OP INSTAGRAM

De waardering van biermomentje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 2606 reviews.
Webwinkelkeur shop reviews