4. Zendingen vanaf 1 juli 2021

Door de nieuwe alcoholwet is het vanaf 1 juli 2021 niet meer mogelijk om pakketten met alcohol door minderjarigen te laten ontvangen. Aan de deur wordt de leeftijd van de ontvanger (jezelf of iemand anders ouder dan 18 jaar) gecontroleerd op basis van een geldig legitimatiebewijs. De bezorger controleert vervolgens de geboortedatum. Indien de ontvanger ouder is dan 18 jaar wordt het pakket uitgereikt. De uitreiking van het pakket wordt bevestigd door middel van het zetten van een handtekening door de ontvanger. Indien de ontvanger jonger is dan 18 jaar kan het pakket niet worden uitgereikt.

Wanneer het pakket niet kan worden uitgereikt aan de deur omdat de ontvanger jonger is dan 18 jaar of bij een ‘niet-thuis’ situatie, gaat het pakket automatisch door naar een PostNL afhaalpunt.

PostNL: levering bij de buren en neerzettoestemming
Ook PostNL heeft vanaf 1 juli geen toestemming meer om jouw pakket bij de buren af te leveren of op een door jou aangegeven plaats neer te zetten. Indien jij of iemand anders niet aanwezig is om uw pakket in ontvangst te nemen, gaat uw pakket direct door naar een PostNL afhaalpunt. Je heeft dan een beperkt aantal dagen de tijd om het pakket daar af te halen. Indien dit niet lukt gaat de bestelling retour naar ons. Helaas zijn wij genoodzaakt om dit pakket dan wederom aan te bieden, waarvoor uiteraard €7,95 verzendkosten in rekening zullen worden gebracht.

Afhaalpunten PostNL
Ook bij alle afhaalpunten dien vanaf 1 juli a.s. een geldig legitimatiebewijs te tonen voordat het pakket in ontvangst genomen kan worden. Ook hier geldt dat de ontvanger 18 jaar of ouder dient te zijn.

Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op! Wij zijn voor u bereikbaar via info@polar-bieren.nl en uiteraard ook telefonisch via 0252 823009.